Aanmelden

wachtkamerHieronder beschrijven wij de aanmeldprocedure.

Meestal wordt u doorverwezen via uw huisarts. Voor vergoede zorg dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief. Wij bieden alleen BGGZ aan (geen SGGZ).

Aanmelden volwassenen
U kunt ons direct bellen op 023-5269192 voor een volwassen aanmelding en een bericht inspreken. U wordt terug gebeld om te bespreken wat de opties zijn. 

Aanmelden kinderen/jeugd
Voor het aanmelden van kinderen en jeugdigen onder de 18 jaar, kunt u bellen naar 023-5269192 of een e-mail sturen naar: aanmeldenkuinjeugd@gmail.com. Denk bij e-mailen aan uw privacy.

Wachttijd

Op dit moment hebben wij geen mogelijkheden voor nieuwe aanmeldingen (bijgewerkt april 2021).

Privacy

Wij worden door de overheid verplicht een aantal gegevens aan te leveren aan de DIS, een landelijke database waarin de behandelgegevens van cliënten/patiënten in de GGZ worden verzameld. De gegevens worden geanonimiseerd verwerkt. Er bestaat echter een mogelijkheid om schriftelijk bezwaar te maken tegen aanlevering van uw gegevens door het invullen van een privacyverklaring.

Daarnaast kunt u bezwaar aantekenen tegen informatieverstrekking ten aanzien van uw zoon/dochter (onder de 18 jaar) aan de gemeente middels het formulier Bezwaar informatieverstrekking aan de gemeente